Miejsko Gminna Biblioteka Publiczna

w Glinojecku

book
book

Leksykon sztuki kulinarnej

Autor: Halbański, Maciej Erwin




Leksykon zawiera bogatą wiedzę o sztuce kulinarnej, nawiązując do nauk ściśle związanych z tą dziedziną a więc gastronomii, biochemii nauki o żywieniu. Czytelnik znajdzie tu mnóstwo ciekawych i użytecznych informacji o produktach żywieniowych, używkach, przyprawach, sposobach przyrządzania mięsa, ryb, sosów, ciast, deserów, a także wiele ciekawostek o warzywach i owocach, zawartości w nich witamin i innych składników odżywczych. Gandalf.com.pl


Odpowiedzialność:Maciej E. Halbański.
Hasła:Kucharstwo
Żywność
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydawnictwo Watra, 1983.
Wydanie:Wydanie 1.
Opis fizyczny:218, [6] stron, VIII stron tablic kolorowych : rysunki ; 24 cm.
Uwagi:Bibliografia strony 219-220.
Forma gatunek:Książki.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Filia Ościsłowo
Ościsłowo

Sygnatura: 64
Numer inw.: 13745
Dostępność: wypożyczana na 30 dni

schowekzamów

Filia Wola Młocka
Wola Młocka

Sygnatura: 64
Numer inw.: 10636
Dostępność: wypożyczana na 30 dni

schowekzamów

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.