Oddasz fartucha 2 czyli Dokładka
"Dokładka "
Zapraszam Was na drugą część kulinarnej przygody, która powstała właśnie dzięki tym tajnym składnikom.
Gotowanie to jedna z największych przygód w moim życiu. Stanie za kuchennym blatem sprawia mi ogromną frajdę i wyzwala we mnie mnóstwo pozytywnych emocji.
Mam nadzieję, że przepisy, które znajdziecie w tej książce, Was zainspirują i poczujecie, że właściwie każdy
może zostać mistrzem kulinarnym w swoim domu.
Świat pędzi do przodu, a my często zapominamy, czym tak naprawdę jest przyjemność gotowania w domu i zasiadania z rodziną przy wspólnym stole.
Chcąc wam to ułatwić, przepisy skomponowałem tak, abyście jak najwięcej czasu mogli spędzać w cieple domowego ogniska.
Zapraszam więc do swojej kuchni. Będzie prosto, smacznie i przyjemnie. Będą dania jednogarnkowe, sporo sałatek, desery i absolutne klasyki.
Opis pochodzi od wydawcy
Odpowiedzialność: | Tomasz Strzelczyk. |
Hasła: | Potrawy Książka kucharska Publikacja bogato ilustrowana |
Adres wydawniczy: | Kraków : Znak Horyzont, 2022. |
Wydanie: | Wydanie I. |
Opis fizyczny: | 295, [1] strona : fotografie ; 25 cm. |
Uwagi: | Indeks. |
Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. |
Dziedzina: | Kulinaria |
Powstanie dzieła: | 2022 r. |
Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki |
Dodaj recenzje, komentarz |
- Wstęp czyli moja filozofia gotowania
- Razem raźniej czyli dania jednogarnkowe
- Zdrowo i pysznie czyli ryby i owoce morza
- Lekkie i bez mięsa czyli dania jarskie
- I jak zawsze trochę mięska czyli klasyka gatunku
- Gwiazda wieczoru czyli ziemniak w roli głównej
- Zielono mi czyli sałatki i surówki
- Coś ekstra czyli przystawki i na specjalne okazje
- Cukier krzepi czyli desery i inne słodkości
- Pachnąco, chrupiąco czyli domowa piekarnia
Zobacz spis treści
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)